REDISCOVER BY JOTUN LADY

posted in: EDITORIAL, PRODUCT DESIGN

Mislim da već i ptice na grani znaju koliko nisam ljubitelj boja, ali ovima se svake godine iznova jako, jako veselim! Od kada su prije dva dana izašle fotografije za novu kampanju norveškog brenda JOTUN Lady za zidne boje koje na žalost nisu dostupne kod nas, ne prestajem ih gledati. Divne su mi!
Možda je do ekipe koja je radila styling, možda je do Line Klein koja je i ovaj puta bila zadužena za fotografiju, a možda samo do boja.

Da mi je netko prije 10 godina rekao da ću se veseliti novom katalogu zidnih boja vjerojatno bih mislio da tu nešto jako ne štima. Ali tako je, stvari se mijenjaju.

Ovog puta moju pažnju zaokupili su crvenkasto-smeđi i terracotta tonovi i možda je ipak dotična švedska dizajnerica bila u pravu kada je prije godinu dana za časopis Residence izjavila da se u skandinavskim interijerima dogodio obrat, smeđa je postala nova crna. I možda ima nešto u tome.
Neutralna paleta je klasik i uvijek bih ju izabrao, ali ono što me iznenadilo je plava boja koja je možda malo i poljuljala moju tezu koju sam branio godinama, a ona glasi: plava boja nije boja za interijer. Morat ću promisliti o tome još malo.
Ovako euforičan ostavljam vas da uživate u fotografijama u nastavku i inspirirate se jer, ljeto je na izmaku, vikend pred nama i sezona je krečenja.

Na kraju posta možete prelistati virtualni katalog u kojem ćete naći više informacija o bojama.

 

 

 

styling | Kråkvik/D’Orazio / IG

photography | Line Klein / IG

for JOTUN Lady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *