NEW WORKS | SARTORIAL LIVING

posted in: DESIGN, INTERIOR DESIGN

Proteklih nekoliko dana Copenhagen je živio punim plućima. Ako ste se zatekli tamo sigurno ste posjetili neku od izložbi ili showroom nekog od danskih brendova koji su prezentirali novitete u svojoj ponudi i polako definirali pravac u kojemu dizajnerski svijet interijera ide.
Copenhagen je i ove godine proslavio 3daysofdesign.

New Works je otvorio vrata novoj izložbi osmišljenoj u suradnji sa studijem dizajnerice Lotte Agaton.
Inspirirana muškom odjećom po mjeri i klasičnim interijerima, izložba predstavlja eleganciju odjeće koja slavi ručnu izradu i bezvremenske komade.
Interijer se razvija oko opozicija koje definira studio New Works i usmjerava ga naprijed. Svjetlo i tamno. Klasično i suvremeno. Sirovo i rafinirano.

Tijekom cijele izložbe, stalna fascinacija New Worksa materijalima i zanatskim elementima postavlja scenu, pozivajući vas da se zadržite na detaljima i kvaliteti izrade. Veliki, a intimni saloni i blagovaonice prožimaju vas skladom i toplinom zahvaljujući asortimanu teksturiranih tekstila i paleti bogatih smeđih i nježnih kremastih nijansi. Suptilne pruge i uzorak nalik tvidu ukomponirani su u interijer s krupnim teksturama i toplim tamnim drvetom kako bi se stvorio sofisticiran i umirujući prostor.

Uz postojeću kolekciju, izložba prikazuje niz novih dodataka asortimanu. Otkrijte stolicu Bukowski, sustav polica New Works i stolove za kavu Atlas.

 

 

 

styling | Lotta Agaton Interiors / IG

for New Works / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *