JOTUN LADY | TOGETHER

posted in: EDITORIAL

Sada već nekako tradicionalno, došao nam je taj dio godine, kraj ljeta/početak jeseni – vrijeme kada vam donosim fotografije koje iščekujem cijelo ljeto: novi katalog boja norveškog brenda Jotun Lady.
Karta boja za 2022. godinu nazvana je Together (Zajedno), vjerujem da referencu vuče iz protekle (pandemijske) godine, ali to je samo nagađanje, sadrži 28 boja.
12 je potpuno novih u njihovom asortimanu i predstavljene su u kombinaciji s odabranim nijansama iz bogate Jotunove arhive. Sve zajedno grupirane su u tri palete: EMBRACE, PLAYFUL i CHERISH.

Kada se ljudi sretnu, nastaju jedinstvena raspoloženja. Isto se može reći i za boje.
U Jotunu smo fascinirani kako boje kojima se okružujemo utječu na osjetila i oblikuju svakodnevni život, kaže Lisbeth Larsen, globalna menadžerica boja u Jotunu.

Zaista je teško odlučiti se za najdražu, ali moram vam priznati da su moj favorit nijanse grupirane u paleti Cherish.
Svijetlo i umirujuće, istovremeno toplo i obgrljujuće. U kombinaciji s prozračnim tekstilom i mekim površinama stvara se ugodna atmosfera koja poziva na produktivan razgovor, druženje i razmišljanje.
U nastavku vam donosim nekoliko konkretnih primjera na fotografijama interijera, a za više inspiracije “prelistajte” pdf primjerak kataloga u dnu posta.

Na žalost, još uvijek se ništa nije promijenilo i boje nisu dostupne u Hrvatskoj, ali ostaju nam inspirativne fotografije koje svake godine s nestrpljenjem iščekujemo.

 

 

| KATALOG |

 

 

styling | Kråkvik/D’Orazio / IG

photography | Line Klein / IG

for JOTUN Lady

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *