HIMLEKÖK | CRNA KUHINJA S TEKSTUROM

posted in: FURNITURE, PRODUCT DESIGN

Nedavno sam vam pisao o jednoj divnoj crnoj kuhinji i o tome kako još uvijek postoji neka barijera u odabiru i korištenju tamnih boja u kuhinji i interijeru uopće. Upravo sam zamijetio fotografiju ove kuhinje na Instagramu i moram priznati da me je kombinacija drva i crne baš oduševila, stoga sam ovaj projekt odlučio podijeliti s vama.

Kuhinja koju vam predstavljam rad je švedskog brenda Himlekök koji kuhinje ručno izrađuje već dugi niz godina, a nastaju iz suradnje brenda s kupcima koja se gradi na povjerenju, razumijevanju i upoznavanju samog klijenta. Osim što su rađene po mjeri, kupci ih mogu sami dizajnirati uz pomoć dizajnera, odnosno voditelja projekta koji ih potom spaja sa stolarom koji kuhinju izrađuje. Kako kažu, u svakome trenutku možete doći u stolariju i vidjeti kako vaša kuhinja napreduje što je danas zaista hvalevrijedan način poslovanja.

Jako su mi zanimljivi detalji na frontama – okomite linije, odnosno reljefni segment u drvu koji samo pojačava dojam ove same po sebi vrlo jednostavne kuhinje.
Styling za fotografiranje radile su cure iz studija Sundling Kickén, a za same fotografije zaslužan je Osman Tahir. Uživajte!

 

 

 

styling | Sundling Kickén / IG

photography | Osman Tahir for Himlekök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *