MONOKROMATSKA OAZA U SAN FRANCISCU

posted in: INTERIOR DESIGN

Stan koji vam danas predstavljam dizajnirala je Erin Roberts, a nadahnuće i inspiraciju je pronašla u japanskoj kulturi i dizajnu.
Cijeli koncept prilagođen je životu u San Franciscu, a u detaljima na fotografijama možemo primjetiti i elemente skandinavskog minimalizma.

Prevladava niski namještaj svjetlijih tonova drva poput sjedećih garnitura i fotelja, komoda ili kreveta u spavaćim sobama koji stvaraju jednostavan, suvremen i čist prostor. Dizajnerica se vodila onom čuvenom mantrom “manje je više” i postigla zaista zapanjujuć kompletni dojam. Teksture, geometrijski oblici te neke od ikona dizajna stvaraju okruženje koje u isti čas djeluje luksuzno i minimalistički prozračno.

“Najveći izazov je bio ukomponirati u dizajn ljubav vlasnika prema zabavi, u svim njenim oblicima s potrebom za mirnim i spokojnim obiteljskim domom u kojemu neizbježno dominira veličanstveni pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu.”

Erin Roberts

Slijede vrlo inspirativne fotografije ovog divnog stana koji ima čak četiri spavaće sobe, a više informacija možete pročitati u članku na linku.

 

 

 

interior design | Erin Roberts

photography | Margaret Austin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *