WARSAW/PARIS | PROJECT by ATELIER CREATIVE VARSOVIE

posted in: INTERIOR DESIGN

WARSAW/PARIS projekt je studija Atelier Creative Varsovie, za koji dizajn potpisuje poljska dizajnerica Magdalena Radałowicz-Zadrzyńska, a vizualizaciju Katarina Rulinskaya. O Katarini i njezinom projektu Warsaw Mood pisao sam prošli tjedan, kako me očarao interijer koji je dizajnirala. Pogađate, i ovdje se radi samo o 3D renderima, ali toliko su fantastični da sam pomislio da se radi o fotografijama.

Prvi sam put ovaj interijer primijetio na jednom Instagram profilu i odmah mi je privukao pažnju, no tada nisam imao vremena pomnije istražiti o čemu se točno radi te sam na koncu potpuno zaboravio na njega.
Upravo sam posjetio blog The Design Chaser kojeg povremeno škicnem i naišao na post i priču o ovome projektu i, naravno, sada ga dijelim s vama.

Tekstura drva, mramor, oble linije i organski oblici namještaja, zagasiti tonovi… Tako svježe i suvremeno, a opet s nekom vintage crtom Art déco-a, baš poput samog imena i interijer vuče u neka davnija vremena pariškog chic-a. Više slika donosim u nastavku, a detalje o projektu možete pročitati na spomenutom blogu.

 

 

Created by Atelier Creative Varsovie

Design | Magdalena Radałowicz-Zadrzyńska

Visualisation | Katarina Rulinskaya

First seen on The Design Chaser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *