NB APARTMENT | ARTEM TRIGUBCHAK

posted in: INTERIOR DESIGN

Posljednjih nekoliko dana nije bilo postova što ste vjerojatno i sami primijetili. Osim svima nam već znanog virusa SARS–CoV-2 koji je uzdrmao svijet i izolacije u kojoj se svi nalazimo, Zagreb je uzdrmalo i nekoliko potresa od kojih dva nešto jača, magnitude više od 5 stupnja po Richteru. Prošlo je gotovo dva dana od tada, podrhtavanja još uvijek traju i situacija je zaista neugodna.

Da se malo maknemo od tužnih slika i vijesti koje nas konstantno okružuju pripremio sam za vas galeriju rendera jednog divnog stana u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije za koji dizajn potpisuje arhitekt i dizajner interijera Artem Trigubchak.

Paleta boja korištena u interijeru je nježna i pastelna, a ikone dizajnerskog namještaja koje možemo vidjeti odlično funkcioniraju kao cjelina u prostoru. Sofa Sesann Gianfranca Frattinija za Cassinu iz 1970-e, Pacha chair iz 1975. Pierra Paulina koja je danas dostupna kod danskog brenda Gubi, tabouret Berger dizajnerice Charlotte Perriand također za Cassinu ili predivne stolice Standard Jeana Prouvéa dostupne u Vitri samo su neki od komada koji upotpunjuju ovaj zadivljujući interijer.

Da je projekt izrađen za mene, ne bih dvojio ni sekunde da ga prihvatim i uselim se čim prije.
Više rendera možete vidjeti u nastavku posta, a svakako škicnite i druge projekte tog ukrajinskog arhitekta čiji radovi su objavljeni u nekim od najprestižnijih svjetskih arhitektonskih časopisa i portala.

 

 

 

interior design | Artem Trigubchak

renders shared with kind permission

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *