NAGOVJEŠTAJ ROMANTIKE U JEDNOSTAVNOM INTERIJERU

posted in: INTERIOR DESIGN

Interijer koji vam danas želim pokazati podsjetio me malo na neke romantične prostore, dvorce i ljetnikovce, vintage komade namještaja i neka prošla, pomalo zaboravljena vremena. Iako je sve puno jednostavnije, ima manje boja, uzoraka i tekstura, sve nekako odiše toplinom i totalno si mogu zamisliti neku romantičnu dušu koja živi u domu poput ovog sa fotografija.

Kada su me zapravo privukli skandinavski interijeri, prije nekih 15 godina, bili su sličniji ovome na fotografijama nego današnjim i uvijek se volim vraćati tim počecima.
Danas je skandinavska estetika više oštrija, nekako geometrijski omeđena i u svijetu vrlo prepoznatljiva. Volim reći da sam se osobno razvijao i rastao u tom estetskom smislu skupa sa skandinavskim dizajnom.

Cijeli prostor obučen je bjelinom s detaljima u prirodnim zemljanim tonovima i materijalima. Predivni drveni podovi koji povezuju prostor odlično se slažu s antiknim komadima, ali s onim suvremenijim poput staklenog stolića u dnevnoj sobi. Savršeno izbalansiran prostor, jako lijepo.

Prepuštam vas fotografijama Andersa Bergstedta.

 

 

 

photography | Anders Bergstedt / IG

for Entrance Fastighetsmäkleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *