GRAND RELATIONS

posted in: INTERIOR DESIGN

Prije godinu dana u blog rubrici “MJESTO ZA ŽIVOT” proveo sam vas životnim prostorom Hansa Hjelmqvista.
Pa da se kratko podsjetimo; Hans je jedan od osnivatelja i vlasnika jedne od najprestižnijih švedskih PR agencija – Grand Relations o kojoj ću vam danas nešto više reći.

Za sebe kažu da im je posao pomoći klijentima izgraditi što snažniji brend omogućujući im da posegnu za svim mogućim kanalima koji će ih učiniti prepoznatljivim te im povećati prodaju. Klijente i suradnike biraju tako da zapravo klijenti izaberu njih, a veliko im je zadovoljstvo blisko surađivati s ljudima i brendovima koji ih inspiriraju.

“Jedno od naših najvećih i najvažnijih bogatstava je naša mreža novinara, influencera, dizajnera i arhitekata iz cijele Švedske i Europe s kojima blisko surađujemo. Poznati smo po tome što našim klijentima pružamo snažnu medijsku pokrivenost na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Strateški radimo na izradi adekvatnih tiskovnih materijala koje promišljeno prosljeđujemo medijima.
Ponosni smo i na naš izložbeni prostor (showroom) koji se nalazi u srcu Stockholma u kojem organiziramo male izložbe naših klijenata te priopćenja za tisak.
Koordiniramo i organiziramo događaje svih vrsta i veličina te osiguravamo da se pozovu pravi ljudi.”

Agencija se specijalizirala za premium dizajn i lifestyle brendove, a neki od njihovih klijenata su: Artilleriet, Carl Hansen & Søn, Fogia, Fritz Hansen, Gubi, String… cijelu listu možete naći na njihovoj službenoj stranici.

U nastavku vam donosim nekoliko fotografija njihovog predivnog showrooma koji sam spomenuo.

 

 

 

 

photography | Grand Relations Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *