LOTTA AGATON ZA 79&PARK

posted in: HOME TOUR, INTERIOR DESIGN

Studio Lotte Agaton ponudio je svoju viziju uređenja interijera za neke od stanova u kompleksu 79&Park, a danas vam donosim jedan od njih.

Kao što sam u prošlom postu spomenuo, smješten u štokholmskoj zoni Gärdet, 79&Park projekt je nastao suradnjom dansko internacionalnog giganta BIG – Bjarke Ingels Group (grupa arhitekata, dizajnera interijera, produkt dizajnera, urbanista, krajobraznih arhitekata, inovatora itd.) i švedske grupacije Oscar Properties. Kompleks se sastoji od oko 140 stanova s pripadajućim krovnim terasama i izgleda impresivno.

Prozračan i monokroman interijer s tek pokojim detaljem u smeđem tonu, uređen je vrlo sofisticirano i elegantno. Prirodni materijali poput drva kojim je popločen pod ili mramora i kamena koje nenametljivo nalazimo posvuda u stanu, s jednostavnim formama i oblicima čine ovaj interijer vrlo skladnom cjelinom i mjestom ugodnim za boravak. Velika količina prirodnog svjetla koja ulazi kroz staklene stijene veliki je bonus ovoga kompeksa. Dnevnom zonom dominira prostrana kutna sofa u boji pijeska te detalji u crnoj poput blagovaonskih stolica PK9 Poula Kjærholma i umjetničkih djela na zidovima.
Paleta materijala i tonova vrlo je slična Lottinom projektu o kojem sam ranije pisao, no estetski priča sasvim drugu priču.

Galerija fotografija u nastavku, uživajte!

Styling I Lotta Agaton Interiors

Photography I Erik Lefvander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *