79&PARK – ELEGANCIJA I SOFISTICIRANOST

posted in: HOME TOUR, INTERIOR DESIGN

U prošlim sam se postovima dotaknuo teme kompleksa 79&Park u štokholmskom Gärdetu te i danas nastavljam s tom temom i donosim vam fotografije stana koji je također rad studija Lotte Agaton. Znam da nisam objektivan u pogledu Lotte, jako volim njezin rad i estetiku, a ovaj interijer za koji sam fotografije čekao tako dugo, premašio je sva moja očekivanja i zaista mogu reći da je ponedjeljak krenuo izvanredno.

Monokromnost, prozračnost, toplina, minimalizam, a opet s pregršt detalja koji ne zagušuju prostor, opće su prepoznatljive odrednice stila Lottinog studija. Neutralnu paletu boja upotpunili su teksturom drva i materijalima prirodnih nijansi dajući prostoru toplinu i udobnost. Dizajnerski komadi poput Taccia stolne lampe, Jean Prouvéovih Standard stolica ili počivaljke Poula Kjærholma, osim funkcionalnosti dobili su i tu neku estetsko skulpturalnu vrijednost u prostoru kojom je pokazana sva ljepota dizajna.
Jesu li ovoga puta nadmašili sami sebe kreirajući ovaj predivan interijer, procijenite sami i uživajte u galeriji fotografija u nastavku!

 

 

Styling I Lotta Agaton Interiors

Photography I Erik Lefvander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *