79 & PARK – KUHINJA

posted in: FURNITURE, PRODUCT DESIGN

U posljednje vrijeme teško je ne naići na neku od fotografija stanova štokholmskog kompleksa 79&Park. Odlučio sam vam u nekoliko narednih postova pokazati neke od interijera koji su se mene najviše dojmili.
Smješten u zoni Gärdet, 79&Park projekt je nastao suradnjom dansko internacionalnog giganta BIG – Bjarke Ingels Group (grupa arhitekata, dizajnera interijera, produkt dizajnera, urbanista, krajobraznih arhitekata, inovatora itd.) i švedske grupacije Oscar Properties. Kompleks se sastoji od oko 140 stanova s pripadajućim krovnim terasama i izgleda impresivno.

Ono što vam danas želim pokazati je kuhinja. Svaki stan ima gotovo identičnu kuhinju sivih fronti i korpusa u kombinaciji s kamenim radnim plohama. Vrlo jednostavnog dizajna, kuhinja u isto vrijeme djeluje pomalo vintage, a opet tako suvremeno, svježe i praktično. Primjer koji sam vam odlučio pokazati upotpunjen je stolom od masivnog drva te stolicama koje mu savršeno odgovaraju. Cijeli ovaj moderni ambijent prožet je nekom dozom retro klasike koja u ovom slučaju zaista izgeda zapanjujuće. Nadam se da će vam se svidjeti!

Fotografije cijeloga stana možete pogledati na linku.

Photography I Oscar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *