KLASIKA U SIVO-BEŽ TONOVIMA

posted in: INTERIOR DESIGN

Jesam li ja najveći obožavatelj kombinacije sivih i bež tonova u interijeru na ovim prostorima? Ne znam, ali jedno je sigurno i neosporivo, izgleda prelijepo!

Donosim vam fotografije stana koji se trenutno prodaje preko švedske agencije Alvhem i za koji styling potpisuje studio Grey Deco. Nekoliko puta sam već objavio interijere za čije uređenje je zaslužan upravo ovaj göteborški studio i ako ih promotrite, možda će te primijetiti obrazac koji se najčešće ponavlja – korištena paleta boja bazira se na sivim i bež tonovima.
Minimalistički uređeni prostori u kojima je korišten neutralan i pastelni monokromatski kolorit klasika su skandinavskih interijera pa i ne čudi popularnost i prepoznatljivost u cijelome svijetu.

Prirodni materijali vrlo su važni Skandinavcima pa tako u gotovo svakom interijeru možemo vidjeti neki predmet ili komad namještaja izrađen od drva.
Blagovaonske stolice Pavilion izrađene u drvu oraha danskog brenda &Tradition za koje dizajn potpisuju Andersen & Voll odlično su se uklopile u ovaj stan i daju prirodan balans svjetlijim tonovima.
Zgodan detalj je i ugradbeni ormar koji je zbog nedostatka prostora, i da bi se sačuvao dojam prozračnosti smješten u ulazni hodnih pa je samim time vrlo dobro iskorišten i taj nepotrebno veliki prostor.

Više inspiracije naći ćete u fotografijama koje vam donosim u nastavku posta.

 

 

 

 

styling | Grey Deco / IG

photography | Fredrik J Karlsson

for Alvhem / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *