THE HOME OF FERM LIVING

posted in: FURNITURE, PRODUCT DESIGN

Početkom ljeta, nakon mjeseci napornog rada i adaptacije danski brend ferm LIVING preselio je u svoj novi kopenhaški izložbeni prostor, odnosno concept store.
Radi se o zgradi iz 1770-ih godina u kojoj se nekada nalazilo Zapovjedništvo obrane Danske i koja je dugo godina bila zatvorena za javnost.

Danas je to veliki otvoreni prostor omeđen drvenim gredama među kojima možete istražiti čudesan svijet ferm LIVING-a.
Interijer je koncipiran tako da određene zone predstavljaju poznate nam prostorije doma, pa tako možete vidjeti zonu dnevnog boravka, kuhinje, kupaone, dječje sobe, ureda… i tamo pronaći odgovarajuće komade namještaja ili predmeta koji vas zanimaju.
Detalj u interijeru koji je meni osobno privukao pažnju su originalne stepenice ispod kojih je smješten svijet vanjskog namještaja i predmeta za vrt i vrtlarenje.

Uvijek smo težili tome da kreiramo prostor u kojemu će se naši kupci osjećati autentično i ugodno, a naša nova trgovina nije iznimka.

Središnji dio u kojemu se nalazi kuhinja također izgleda fantastično, a tome pridonosi i ogroman otok u zelenoj boji koji dominira tim dijelom zgrade.
Nadam se da ću u neko skorije vrijeme posjetiti dansku prijestolnicu i prošetati ovim fantastičnim prostorom.

Proizvode i namještaj spomenutog danskog brenda možete kupiti i u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu. Adresa je Ilica 11, a dućan se zove Dizajnholik.
Svakako svratite ili istražite njihovu ponudu u webshopu. Odlično mjesto na kojem uvijek možete pronaći poklon za svaku prigodu, za sebe ili za druge.

Fotografije danskog storea slijede u nastavku posta.

 

 

 

 

photography | ferm LIVING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *