KERAKOLL DESIGN HOUSE | CERSAIE 2015

posted in: EDITORIAL, INTERIOR DESIGN

Već neko vrijeme u mapi na laptopu “čuvam” ove predivne fotografije nastale još prije četiri godine, a priča koju prenose je sljedeća.

Iz Kerakoll Design Housea – talijanske kuće podnih i zidnih premaza i obloga, koju iz samog studija opisuju kao mjesto gdje se unutarnji dekor, umjetnost i dizajn stapaju kako bi stvorili svježu, mladenačku i suvremenu ideju o domu, zamolili su Elisa Ossino Studio,  nakon prethodne uspješne suradnje da im pomogne stvoriti suvremeni interijer koji će izraziti koncept newyorškog lofta kroz posebno odabrane komade ikonskog i međunarodnog namještaja, predmeta i umjetničkih djela. Projekt je kreiran 2015. godine za Cersaie – sajam keramike koji se svake godine održava u Italiji.

Odlučili su da će cijeli prostor obući u bijelo i svijetle tonove, a sam dizajn neće ukljućivati elemente tradicionalne talijanske arhitekture.
Kontinuitet površina postaje ključnim faktorom zoniranja i određivanja položaja namještaju; fluidan i fleksibilan životni prostor u kojem su različite prostorije obilježene srodnim svijetlim tonovima: dnevni i kuhinjski prostor, blagovaonica te spavaća soba i kupaonica.

Moram vam priznati da me web Kerakoll Design Housea baš oduševio, imaju vrlo inpirativne fotografije i svježe ideje, svakako bacite oko!

 

 

 

interior design | Elisa Ossino Studio / IG 

photography | Tommaso Sartori

// interior project with Lissoni Associati Cersaie 2015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *