H&M HOME | NOVI KOMADI U NAJAVI

posted in: FURNITURE

Prethodno sam pisao o kolekciji rasvjetnih tijela i o pothvatu švedskog brenda H&M Home koji je pokrenuo liniju namještaja, a sada vam donosim malo više detalja koji su najavljeni za ljeto i jesen.

Uz već postojeće od kojih su neki dorađeni, najavljeni su i malo veći, konkretniji komadi, a to su podne i stropne svjetiljke, klupa i stolić za kavu u svijetlom drvu, zidni ormarić i stalak za cvijeće u španjolskoj trski te stolići s mramornom pločom.
Stilski oblikovani proizvodi zrače prepoznatljivim skandinavskim minimalizmom iako je vidljiv i utjecaj japanske estetike.
Pažnja ostaje na prirodnim i održivim materijalima poput svijetlog i tamnog drva, ratanu, španjolskoj trski te papirnim sjenilima za lampe i svjetiljke.
S druge strane imamo profinjenije komade izrađene u mesingu, mjedi, mramoru i staklu čiji dizajn podsjeća na stilsko razdoblje Art decoa.
Vrlo zanimljiva kolekcija, preostaje nam samo vidjeti kako će se cijela priča s namještajem dalje razvijati.

Kako piše švedski Residence magazin, prvi proizvodi biti će lansirani već ovih dana koncem lipnja, a ostali postepeno tijekom ljetnih mjeseci.

U nastavku slijede fotografije novih proizvoda.

 

 

 

art direction | Therese Sennerholt

styling | Tina Hellberg

photography | Ragnar Ómarsson for H&M Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *