FERM LIVING / AW19

posted in: FURNITURE, PRODUCT DESIGN

Jesenske kolekcije ove godine ljepše su no ikada. Raskošna paleta smećkastih i bež tonova krasi i katalog danskog brenda Ferm Living. Prije nekoliko dana izašli su s redizajnom svoje web stranice te novom jesenskom kolekcijom.

U našoj jesenskoj kolekciji objedinili smo fluidne i nepravilne oblike prirode, taktilne doživljaje i našu ljubav prema rukotvorinama, recikliranim materijalima te bojama u nijansama od ebanovine do bjelokosti.

Iskreno, jako volim ovaj danski brend i komadi kao što su Haze vitrina ili kolekcija čaša Ripple za mene će uvijek biti klasici. Istražujući njihov novi web vidjet ćete i neke od noviteta poput lampe Hebe, stolići Distinct od travertina ili hrastov Oblique, jastučići i deke od mekog pamuka i šalice Still.
Svaki njihov komad vrlo je profinjen i jednostavan, a dizajnu pristupaju kroz bazične geometrijske oblike što ih čini posebnim i nadaleko prepoznatljivim.

Ono što me posebno veseli je činjenica da svaki njihov proizvod možete kupiti i na jednoj Zagrebačkoj adresi, u dućanu Dizajnholik ili preko njihove internet trgovine.

 

Dizajnholik
Zagreb, Ilica 11
info@dizajnholik.hr
www.dizajnholik.hr

 

 

 

photography | Ferm LIVING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *