BOŽIĆNA INSPIRACIJA UZ H&M HOME

posted in: CHRISTMAS, PRODUCT DESIGN

Nastavljmo u blagdanskom ozračju te vam donosim božićnu inspiraciju koju su nam za ovu godinu priredili iz H&M Homea. Božić je blagdan zajedništva, sreće i topline i to im je, kako kažu, glavni izvor inspiracije, ali isto tako postoje i različita tumačenja Božića i Nove godine zato su se odlučili za dvije tematske cjeline koje su prikladno nazvali Golden Deluxe i Holiday Togetherness.

GOLDEN DELUXE

Opisan kao ekstravagantni Božić, uz dašak elegancije urbane gozbe. Tonovi koji dominiraju kolekcijom su zlatnih i jantarnih nijansi uz mnoštvo detalja u krznu, baršunu, mesinu i bronci, zajedno tvoreći cjelinu koja stvara osjećaj luksuza.

 

HOLIDAY TOGETHERNESS

Nešto tradicionalniji pristup usmjeren ka zajedništvu, odnosno kvalitetno provedenom vremenu s najbližima u vrijeme Božića, jasnije dolazi do izražaja u ovoj kolekciji. Set smješten u udobnoj drvenoj kolibi ima nešto rustikalniji šarm, usmjeravajući se na tradicionalnije božićne boje – crvenu i zelenu, te bijelu kao boju zime i snijega.
Moram priznati da bih se teško odlučio za kolekciju koja mi se više sviđa, svakako bih uzeo ponešto iz svake, jer su neodoljive i zaista lijepe.

 

Photography I H&M Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *