MJESTO ZA ŽIVOT: LAURA SEPPÄNEN

posted in: HOME TOUR, PEOPLE

Crno bijeli svijet koji vam danas predstavljam dom je finske dizajnerice Laure Seppänen. Upravo sam iskopao nekoliko fotografija njezina doma koji je fotografirala Riikka Kantinkoski za članak objavljen u časopisu Avotakka prošle godine. Sviđa mi se jednostavnost i prozračnost koje ovom prostoru zaista ne manjkaju, te Laurin osjećaj za detalje i grafičke elemente koje voli izlagati na zidovima.

Dizajnerica interijera Laura Seppänen živi u Helsinkiju te je početkom 2015. pokrenula vlastitu dizajnersku agenciju koja uređuje interijere javnih i privatnih prostora. Osim prostornog uređenja, ona također radi i kao konzultantica za vizualni web sadržaj i društvene medijske aktivnosti za različite dizajnerske tvrtke. Blisko surađuje s raznim kreativnim agencijama, medijskim kućama i fotografima u području dizajna i fotografije.
Ranije je radila za finski časopis o dizajnu Deko kao voditelj društvenih medija, a trenutno radi i kao publicistica za Udrugu novinara dizajna interijera u Finskoj te kao predavačica na Helsinki Design School.

Njezin rad popratite na službenoj web stranici i Instagram profilu.

Styling I Laura Seppänen

Photography I Riikka Kantinkoski for Avotakka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *