JESEN U PALETI ZEMLJANIH TONOVA

posted in: INTERIOR DESIGN

Jesen nam se polako već šulja pred vratima i paleta toplih zemljanih tonova je odličan izbor ako planirate mali makeover vašeg životnog prostora.
Ako već imate fotografije interijera koje su vas nadahnule za promjene koje planirate, zgodno je izdvojiti iz njih paletu boja po kojoj onda gradite cijelu priču i svoj vlastiti moodboard.

U nastavku posta donosim vam fotografije stana u kojemu su boje savršeno usklađene i izbalansirane. Materijali, oblici i teksture, zajedno s bojama čine ovaj relativno maleni stan vrlo prozračnim, a u isto vrijeme udobnim i toplim.
Kuhinjski ormarići i uređaji u današnje vrijeme čine sklop koji je relativno stalan i kada jednom uložite u kuhinju, imate ju barem 10 godina i više i zato pazite kako birate. Ako se ti isti ormarići nalaze u nekom otvorenom prostoru u kojemu je i zona dnevnog boravka te zona za blagovanje, primorani ste uzeti u obzir samu boju tih ormarića jer će u konačnici i oni činiti komponentu vašeg panela.
U ovome slučaju kuhinja je izrađena u prljavo sivo-zelenoj boji i da bi zadržali jednostavnost, mirnoću i duh skandinavske estetike za ostatak stana odabrana je paleta smećkastih i bež tonova.
Prirodni materijali poput drva i kamena nametnuli su se kao logičan izbor pri odabiru detalja i pokućstva.
Danas imate jako puno online web alata i mobilnih aplikacija kojima možete isprobavati i kombinirati boje i komade namještaja u prostoru, a složiti plan prije same izvedbe možda je najvažniji dio te slagalice.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi odabira boje, detalja ili samog plana promjene, slobodno me kontaktirajte putem e-maila.
Slijede fotografije već spomenutog stana, inspirirajte se!

P.S. ispod fotografija sam stavio i link na kojemu možete vidjeti tlocrt stana.

 

| TLOCRT STANA |

 

 

 

styling | Nouvel Interiör (Elli Roshandel, Therese Eriksson)

photography | Anders Bergstedt / IG

for Entrance Fastighetsmäkleri / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *