VJEČNI KLASIK: BIJELO I BEŽ

posted in: INTERIOR DESIGN

Polako smo ušli u mood koji nastupa nakon svakog mog godišnjeg odmora – spremamo se za jesen. Zbrajamo i oduzimamo, gledamo što smo ove godine ostvarili, što ostaje za dovršiti, radi se neka lista stvari i osobnih želja/potreba za novu godinu. Od onih najsitnijih do nekih vrlo velikih promjena.

Nedjelja je krenula vrlo polako, kava i razgovor i tako smo pokrenuli dvije teme koje su se na neko vrijeme uspavale – promjena životnog prostora i renovacija vikendice.
Stavio sam si u zadatak do kraja godine napraviti projekt za vikendicu, tako da u proljeće možemo krenuti s realizacijom, a onda nam ostaje onaj veći problem/projekt – promjena životnog prostora.
Suglasni smo oko stvari koje želimo i koje nikako ne želimo, ali još nismo odlučili želimo li nastaviti život u stanu ili započeti novo poglavlje života i preseliti se u kuću. Samim time dolazimo i do problema, gradimo li ili kupujemo gotov projekt.

Puno je detalja o kojima moramo razmisliti i donijeti odluke iza kojih stojimo.

Iako ne znamo u kojem tipu stambenog objekta ćemo živjeti, znamo da nam je prioritet puno prirodnog svijetla i velike staklene stijene s pogledom na šumu, livadu, dolinu, grad, i da će paleta boja u interijeru biti vrlo ograničena i neutralna. I to je početak.

U nastavku posta vam donosim fotografije upravo jednog takvog projekta – prozračno, neutralno i s puno prirodnih materijala i tekstura. Styling potpisuje švedski studio Grey Deco.

P.S. imam jednu malu objavu, projekt “vikendica” moći ćete pratiti i na blogu i Instagramu. 🙂

 

 

 

 

styling | Grey Deco / IG

photography | Anders Bergstedt

for Alvhem / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *