VINTAGE KOMADI U SUVREMENIM INTERIJERIMA

posted in: INTERIOR DESIGN

Koliko vam je privlačna misao da nekim vintage komadom namještaja, ćupom ili lampom obogatite svoj suvremeni interijer?
Vjerujem da svaki prostor može podnijeti neki zaboravljeni predmet kojem ćete dati novu svrhu i vratiti ga u život. Danas vam donosim fotografije stana koji se prodaje preko švedske agencije Alvhem, a koji me privukao svojom jednostavnošću i toplinom, upotpunjen upravo vintage komadima.

Neutralni zemljani tonovi fantastično balansiraju između novog i starog, a povezuju ih još i prirodni materijali koji ovaj interijer čine skladnim i toplim domom. Spomenuta kombinacija odlična je jer daje vrlo neutralan prostor koji nije pomodan i čiji dizajn ne zastarijeva.
Blagovaonski stol vrlo jednostavnog dizajna sa zanimljivim detaljima, presvučen hrastovim furnirom možete naći u IKEA-i, a drveni klub stolić u dnevnom boravku dizajn je Samuela Wilkinsona iz 2012. za &Tradition.
Drvena komoda u zoni dnevnog boravka vintage je komad, kao i tegle za cvijeće, ćupovi, noćni ormarići ili zidna vješalica u spavaćoj sobi.

Detalji u interijeru su jako važni, zato prije kupovine dobro promislite što zapravo želite postići i kupite ili pronađite negdje na bakinom tavanu bazične komade oko kojih ćete graditi vašu priču.
Možda u vašem gradu netko renovira stan, nerijetko se odlični vintage komadi mogu naći i na ulici pored smeća.
Svoje ideje i realizacije možete mi slobodno poslati i na mail pa možemo napraviti priče za blog.

 

 

 

 

styling | Grey Deco / IG

photography | Henrik Linden

for Alvhem / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *