STAN U ODESSI | IVANNA GAIDARZHY

posted in: INTERIOR DESIGN

Ponedjeljak je i prvi dan mjeseca travnja; za danas vam nisam pripremio nikakvu prvoaprilsku šalu, ali jesam ovaj divan stan u Odessi u Ukrajini. Moram priznati da me nikada nisu privlačile nijanse crvene u interijeru, no ovaj stan postaje izuzetak.

Projekt je ovo ukrajinske dizajnerice i arhitektice Ivanne Gaidarzhy iz studija Sivak+Partners, idejno rješenje za stan koje klijenti na koncu nisu prihvatili, no sami 3D renderi bili su zapaženi od strane medija. Jednostavnog i prohodnog prostornog razmještaja te s nekoliko upečatljivih detalja poput masivnog mramornog blagovaonskog stola ili prozirnog stolića organskog oblika u dnevnom boravku, monokromatske sofe reljefnog tekstila te geometrijske skulpture u interijeru, stan odiše suvremenim minimalizmom obogaćen toplim zagasitim nijansama.
Mramor se provlači i ostatkom interijera, možemo ga vidjeti na radnim plohama u kuhinji i dolazi u tamnijoj nijansi crvene pa pretpostavljam da je riječ o Rosso Levanto mramoru.
Također u kuhinjskom dijelu, dizajnerica se odlučila pod prekriti divnim terrazzom, dok u ostalim prostorijama stana dominira parket slagan u veoma popularan francuski vez.

Više rendera donosim u nastavku, a druge projekte ovog kreativnog studija iz Ukrajine možete popratiti na njihovoj službenoj web stranici.

 

 

Design | Ivanna Gaidarzhy / IG 

Sivak+Partners / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *