PROSTRANI STAN SA ZANIMLJIVIM DETALJIMA

posted in: INTERIOR DESIGN

Zavirit ćemo u prostrani građanski stan od 90 kvadratnih metara koji se nalazi u zgradi iz 1884. godine u središtu Göteborga i trenutno se prodaje preko agencije Alvhem.

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka neutralnih nijansi s bogatim stropnim štukaturama i drvenim podovima koji se protežu i ostatkom stana, kuhinje s blagovaonicom u kojoj se nalazi originalni uzidani štednjak prilagođen današnjem vremenu i potrebama te dvije spavaće sobe i kupaonica.
Prevladavaju vrlo neutralne ili pastelne boje koje su najizraženije u dječjoj sobi. Zidovi obojeni u nešto tamniju nijansu maslinasto zelene, kombinirani su s namještajem svjetlijih tonova.
Glavna spavaća soba ipak je zadržana u bijeloj boji, a naglasak je stavljen na uzglavlje kreveta koje je obučeno u tkaninu boje pijeska.

Materijali u interijeru većinom su prirodni a estetika kojom su se vodili prilikom uređenja je tradicionalno minimalistička. Detalji i teksture u ovom slučaju daju dozu topline i čine ovaj dom skladnim i ugodnim za život.

U nastavku posta vam donosim inspirativne fotografije Andersa Bergstedta.

 

 

 

 

photography |  Anders Bergstedt / IG

for Alvhem / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *