PRIRODNI MATERIJALI I NEUTRALNI TONOVI

posted in: INTERIOR DESIGN

Uveo sam vas u zaista jako puno različitih skandinavskih interijera, ali uvijek iznova pojavi se neki nov i svjež u kom zanimljivi detalji zapnu za oko.
Vodim vas u stan u kojemu vladaju prirodni materijali i neutralni tonovi. Znam, nije to prvi takav kojeg karakterizira navedeni opis, ali svaki je drugačiji, inspirativan i zanimljiv na svoj način.

Komadi namještaja od svjetlijeg drva savršeno se slažu s bež i zemljanim tonovima, a zanimljiv detalj ovdje mi je sama boja kuhinje.
Prljavo sivo-zelena odličan je odabir za ovako jednoličan prostor i dovoljan kontrast koji ne remeti samu shemu boja.
Ponovno možemo vidjeti savršeno izbalansiran spoj suvremenih i vintage komada namještaja koji je u današnje vrijeme sve popularnija opcija i kod nas u Hrvatskoj.
Veseli me kada na društvenim mrežama imam priliku vidjeti fotografije vaših domova koje krase komadi namještaja ili predmeti izrađeni u nama nekim davnim vremenima, a i danas imaju svoju funkciju i upotpunjuju neke nove životne prostore i pišu neke nove priče.

Još jedan inspirativan interijer za koji styling potpisuje studio Grey Deco, donosim vam na fotografijama u nastavku, uživajte!

 

 

 

 

styling | Grey Deco / IG

photography | Henrik Linden

for Alvhem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *