GABRIEL FABRA PÉREZ | GOERLICH APARTMENT

posted in: INTERIOR DESIGN

Danas me put odveo na jug Europe u državu koja pršti bojama – jakim bojama, u državu u kojoj je minimalizam za moj pojam pomalo stran, vodim vas, ovako virtualno, u Španjolsku. Španjolsku koja je suprotnost svemu navedenom.

Mlad i perspektivan arhitekt iz Valencije, Gabriel Fabra Pérez na svom je Behance profilu objavio 3D rendere interijera u koji sam se zaljubio istog trena. Pod nazivom Goerlich Apartment krije se rapsodija jesenskih tonova vrlo minimalistički uređenog stana.
Estetika me podsjetila na radove velikog Axela Vervoordta kojeg zaista cijenim i volim. Taj spoj starog i novog, topli tonovi i različite teksture, drvo, kamen, ljepota nesavršenog.
I opet, meni najdraža kombinacija (ne)boja: siva i bež.

Renderi prikazuju idejni koncept dnevnog trakta koji uključuje otvoreni tlocrt dnevnog boravka te kuhinje s blagovaonskim kutkom. Iako prostor djeluje vrlo kompaktno i povezano, svaka od tih jedinica jasno je zonirana.

Je li izvedba projekta ostvarena ili ne, iskreno ne znam, ali svakako mogu reći da je interijer jako inspirativan i oku ugodan.

 

 

 

 

interior design and 3D renders | Gabriel Fabra Pérez / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *