PALE | BRONXES STUDIO

posted in: INTERIOR DESIGN

Bronxes je grčki studio iz Atene koji čine mladi, kreativni i strastveni arhitekti, dizajneri interijera i 3D umjetnici, a oni su Nefeli Kallianou, John Ninos i Apostolis Christou.
Konkretnim dizajniranjem interijera studio se počeo baviti još za vrijeme sveučilišnih dana vizualizirajući svoje skice u kreativne imaginarne prizore. Godine 2015-e formiran je i strukturiran tim koji danas znao kao studio Bronxes, a koji će oblikovati neizgrađene prostore za prodaju / marketing te u svrhu vizualizacije projekata za klijente pomoću vrhunskih arhitektonskih fotorealističnih 3D slika.

Danas vam donosim njihov projekt iz 2019. godine koji su nazvali Pale.
Paleta boja koja prevladava interijerom je nježna i pastelna, a estetika vrlo minimalistička.
Možemo primijetiti i neke komade namještaja zvučnih brendova i dizajnera poput modularne sofe Eave danskog brenda MENU, stolića Rio dizajnerice Charlotte Perriand iz 1967. godine danas dostupan u talijanskoj Cassini, potom visilice Model 2065, dizajn Gina Sarfattija za Astep ili Formakami Jaimea Hayona za &Tradition.

Puno je divnih predmeta koje zaokružuju sliku ovog savršeno izbalansiranog interijera za koji vam 3D rendere donosim u nastavku. Više projekata ovih nadarenih dizajnera pogledajte na njihovoj web stranici ili Behance profilu.

 

 

 

design and visualization | Bronxes Studio / IG / Be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *