MJESTO ZA ŽIVOT: CAROLINA STORM

posted in: HOME TOUR

Da dan traje 40 sati, umjesto 24 meni bi bilo malo. Posljednjih tjedana baš nekako rijetko objavljujem postove i trebao bih se malo više angažirati oko bloga, fali mi to.
Započeo sam jedan projekt o kojemu ću ubrzo napisati koji redak, krenulo je relativno brzo i glatko i nisam se ni snašao, svaki mi je slobodan trenutak posvećen tome. Dan samo proleti!

Tjedan završavamo obilaskom doma švedske blogerice i influencerice Caroline Storm koja samo na Instagramu broji gotovo 180 000 pratitelja, a možete popratiti i njezin portal Storm Journal.
Naime, Carolina se baš prije Božića prošle godine s obitelji preselila u novi stan, a fotografije istog objavljene su u novom broju danskog izdanja Elle Decorationa.
Kombinacija novog i starog, suvremenih komada namještaja i antikviteta, organskih oblika i stroge geometrije, puno prirodnih materijala i tekstura krase ovaj interijer u koji se teško ne zagledati. Čini mi se da sam upravo taj stan vidio prošle godine dok je još bio na prodaju i baš su me se dojmili veliki prozori i visoki stropovi.

Pri uređenju interijera korištena je vrlo neutralna paleta boja, prostorom vladaju bež nijanse koje ističu antikne drvene komade namještaja.
Dnevnim boravkom dominira sofa Dandy švedskog brenda Massproductions koju je za njih 2015. godine dizajnirao Chris Martin, a počiva na debelom ručno rađenom tepihu brenda Cappelen Dimyr koji svoje tepihe izrađuju u Indiji tradicionalnim tehnikama.

Styling interijera za fotografiranje potpisuje stilistica Pella Hedeby, a fotografije slijede u nastavku.

 

 

 

 

styling | Pella Hedeby / Blog / IG

photography | Kristofer Johnsson / IG

for Elle Decoration DK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *