LINTEX – PROIZVODI KOJE ŽELIMO

posted in: PRODUCT DESIGN

Prije dvije i pol godine, po povratku s Design Weeka u Stockholmu napisao sam post u kojemu sam spomenuo švedski brend Lintex.
Do tada se nisam susreo s njima i moram priznati da su me ugodno iznenadili.

Ono što me privuklo njihovom štandu na sajmu koji sam tada posjetio je estetika kojom je bio uređen, a za to je bio zaslužan tim Lotte Agaton. Na prvu je odmah bilo jasno da se radi o priboru namijenjenom uredskim i obrazovnim okruženjima, no cijeli asesoar je bio predstavljen na estetski vrlo privlačan način. Lotta se pobrinula da sve magnetske ploče, ploče za pisanje, uredski zasloni, apsorberi zvuka, magneti, markeri i pisala tvore kompoziciju koja će svakoga privući tom štandu.

Danas, s odmakom, mogu reći da je zaista odradila odličan posao. Suradnja stilistice i brenda traje već neko vrijeme i kada odete na njihovu web stranicu zaljubite se u svaki proizvod, a kako i ne bi.

Kako izgleda jedno uredsko okruženje kroz oči dizajnerice i stilistice Lotte Agaton pogledajte na super inspirativnim fotografijama u nastavku.

p.s. Lintex nije dostupan kod nas u Hrvatskoj, ali ih možete naći su sljedećim zemljama: Švedska, Danska, Njemačka, Finska, Norveška i UK.
Ako se kojim slučajem zateknete u kojoj od njih, istražite njihovu ponudu uživo, a do tada nadahnuće crpite iz fotografija.

 

 

 

styling | Lotta Agaton Interiors / IG

photography | Mikkel Mortensen

for LINTEX / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *