LINEN FLAT BY TOL’KO

posted in: INTERIOR DESIGN

Polako se vraćamo u normalu, no izolacija još traje i shvatio sam koliko sam zapravo zadnjih mjeseci zapustio profil na Pinterestu. Od kada smo primorani biti kod kuće za dobrobit svih nas, mogu se posvetiti svim stvarima koje sam stavio po strani i koje su nekako bile na čekanju svo ovo vrijeme.
Tako sam posljednjih dana posvetio malo više vremena upravo svom Pinterest profilu i slučajno naišao na rendere ovog divnog projekta o kojemu danas pišem.

Radi se o projektu za jedan Londonski stan, a radili su ga ruski arhitekti Gorokhov Denis and Nikolay Koloskov iz studija Tol’ko.

Paleta boja je vrlo nježna te prevladavaju svjetliji bež tonovi u kombinaciji s teksturom drva. Nekako već predvidljivo od mene da vam donosim takav projekt, zar ne? Kroz cijeli interijer provlači se ta zanimljiva paleta materijala: kamen, drvo, staklo i trska.

Možemo vidjeti i neke dizajnerske komade u idejnom rješenju stana, a ono što mi se čini posebno zanimljivo je kupaonica, odnosno kada. Osobno me asocira na vrlo suvremenu secesiju, odnosno neki elementi interijera me podsjećaju na tu vremensku epohu, a tako je zapravo i s ostatkom stana. Jako mi je zanimljiv ovaj projekt.

Druge radove ovog ruskog studija možete pogledati na njihovoj službenoj stranici ili Bēhance profilu.

 

 

 

interior design | TOL’KO interiors

architects | Gorokhov Denis and Nikolay Koloskov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *