INSPIRATIVNI UREDI

posted in: EDITORIAL, PRODUCT DESIGN

Jučer sam na Instagram profilu dao mali sneak peek, odnosno najavu mog najnovijeg i najvećeg pothvata do sada – odvažio sam se na otvaranje vlastitog studija!
Iako su moji najbliži uvijek uz mene, oko ovoga su se malo lomila koplja. Covid, potresi, sveopća depresija, kriza, no o svemu sam promislio jako puno puta i shvatio da je ovo trenutak sad ili nikad.
I bilo je sad – 2021. je godina za nove stvari, godina za izaći iz kolotečine i napraviti nešto drugačije. Dat ću sve od sebe da projekt zaživi, ako se to i ne desi, probao sam.
Moram priznati da sam jako uzbuđen zbog svega jer ću konačno na jedno mjesto svesti sve svoje kreativne projekte i druženja.

Interijer studija prostire se na sto kvadrata i plan je u njega smjestiti uredski dio, dio za fotografiranje, i skladišni dio za jedan drugi projekt o kojemu ću pisati u nekom drugom postu.

Trenutno radim na planiranju i dizajnu interijera, a kroz samo uređenje ću vas voditi u postovima na blogu i kroz Instagram priče.
Do tada, donosim vam jako, jako inspirativne fotografije švedskog brenda Swedstyle koji na tržište stavlja pametna rješenja i namještaj za urede. Da, krenuo sam istraživati inspirativna uredska okruženja.

Styling za photo shoot je radila poznata dizajnerica i stilistica AnnaLeena Leino, a sve to je fotografirao Mike Karlsson Lundgren.

 

 

 

 

styling | AnnaLeena Leino / IG

photography | Mike Karlsson Lundgren / IG

for Swedstyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *