GODINA IZA NAS

posted in: DESIGN
Styling I Grey Deco // Photography I Fanny Hansson

Došli smo do samoga kraja! Bila je ovo vrlo intenzivna, turbulentna i zaista zanimljiva godina. Nakon dugo planiranja, na svjetlo dana izišao je i ovaj blog, blog koji sam osmislio i kreirao sam, a od kojega niti danas nemam puno očekivanja. Ideja je bila pisati nešto za sebe, stvoriti galeriju fotografija u postovima u kojima ću se ja snalaziti, virtualno mjesto koje će biti neki moj kutak i bijeg od svakodnevice. Razveseliti još nekoga lijepim interijerima i stvarima koje čine dom bio bi samo plus. No blog se pokazao kao odlično prihvaćena ideja, skupio je neki svoj krug čitatelja koji raste iz dana u dan i moram priznati da me sve to čini sretnim.
Ne bih se nazvao blogerom; za mene je ovo divan početak nečega novog, ne znam kako bih to nazvao i nisam siguran kamo će me godina pred nama odvesti, ali mogu vam obećati da ću se truditi još i više u ovome što radim.
U novoj će godini biti i nekih noviteta, spremam neka putovanja i intervjue, a postove ću ubuduće objavljivati radnim danima – od ponedjeljka do petka, a ne svakodnevno kao do sada, i još ponešto, ali o tome ćemo u hodu. Uvijek sam otvoren za pitanja, savjete, suradnje i jedva čekam krenuti dalje.

U nastavku sam za vas izdvojio kratki résumé ovogodišnjih postova koji su se meni osobno svidjeli, a koje, ako još niste, možete pročekirati.

Želim vam da se odmorite, zabavite, uživate u životu i lijepim interijerima, kvalitetnom dizajnu i naravno, želim vam sve nabolje u godini pred nama!
Družimo se i čitamo!
Bo
Styling I Lotta Agaton Interiors // Photography I Erik Lefvander
Styling I Lotta Agaton Interiors // Photography I Erik Lefvander
Styling I Lotta Agaton // Photography I Erik Lefvander for Residence magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *