FANTASTIČAN OBITELJSKI DOM NA VASASTANU

posted in: INTERIOR DESIGN

Nedavno je švedska agencija za posredovanje nekretninama Fastighetsbyrån objavila fotografije stana koji me zaista oduševio.

Jako volim klasične bijele skandinavske interijere koji se ističu detaljima; osim onih arhitektonskih koji govore o nekim prošlim vremenima i povijesti zgrade poput kamina, zidnih panela i štukatura, tu su i oni dizajnerski u obliku namještaja i sitnica za dom.
Pa tako možemo primijetiti stakleni stol Alanda ’18 za koji dizajn potpisuje Paolo Piva za B&B Italiju koji možete naći u zagrebačkom salonu Themelia, potom naslonjači PK22™ danskog dizajnera Poula Kjærholma, Butterfly Stool japanskog dizajnera Sorija Yanagija, Wegnerove stolice Wishbone, Jacobsenove stolice Ant, predivnu lampu Snoopy iz Flosa ili klasik iz 1975. godine, model Daphine talijanskog brenda Lumina kojeg sve češće možemo vidjeti u skandinavskim interijerima. Fantastična kombinacija!

Ono što me se posebno dojmilo je dječja soba koja je uređena namještajem iz IKEA-e – jako jednostavno, a jako efektno.

Fotografije interijera stana koji se nalazi na štokholmskom Vasatanu slijede u nastavku posta, uživajte i inspirirajte se!

 

 

 

photography | Nathalie Malic / IG

for Fastighetsbyrån

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *