CHIC SHOWROOM U PARIZU

posted in: INTERIOR DESIGN

Ljetni godišnji odmor je iza mene i, da budem potpuno iskren, baš mi je nedostajala ta rutina pregledavanja blogova i čitanja noviteta iz svijeta dizajna uz jutarnju kavu, ali prisilio sam se izolirati od svega, odmoriti i napuniti baterije.
Ovaj blog krenuo je kao hobi koji pišem uz stalni posao i sretan sam kada pobjegnem u ovaj svijet i objavim neki novi post.

Krećemo u nove avanture s nečime potpuno fantastičnim. Fotografije koje vam donosim u nastavku prikazuju nedavno otvoreni showroom u Parizu, a radi se ni manje ni više nego o brendu obuće koji obožavam. Birkenstock.

U prvi mah kada sam vidio fotografije, mislio sam da se radi o nekom brendu namještaja jer, kao što možemo vidjeti, brojni su ikonski primjerci smješteni u ovaj klasični pariški stan površine 170 kvadratnih metara. Predivni stolci Panchetto talijanskog dizajnera Luciana Nustrinija, polica Lungangolo Achillea Castiglionija za Karakter iz 1991., primjerci stolica Cab u smeđoj koži koje je za Cassinu dizajnirao veliki Mario Bellini, veoma popularni primjerci Roly-poly stolica brenda TooGood, klasik naslonjač Pierrea Jeannereta i jedan od mojih apsolutnih favorita – Backenzahn™ stool iz 1996. za koji dizajn potpisuje njemački dizajner Philipp Mainzer samo su neki od komada namještaja koje možemo vidjeti na fotografijama.

Birkenstock je posljednjih godina postao neizostavni dio moje ljetne garderobe, bilo za plažu, po gradu ili na poslu. Oduševljen sam modelom Arizona koji posjedujem u dva različita primjerka. Njihov store možete pronaći i u Zagrebu na Iblerovom trgu.

Dizajn interijera za ovaj divan showroom u Parizu potpisuje dizajn studio Vinson & Co. Uživajte u fotografijama u nastavku!

 

 

 

interior design | Vinson & Co

photography | DePasquale + Maffini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *