MJESTO ZA ŽIVOT: LINE DAHY ERNST

posted in: HOME TOUR

Možda ste primjetili da je cijeli ovaj tjedan obilježen postovima koji sadrže fotografije nastale prije nekoliko godina. Svaki detalj i svaki interijer kojeg vidimo u postovima klasik su i jednako su trendi i poželjni i danas.

Vodim u dom web menadžerice Line Dahy Ernst koja sa suprugom Thomasom Høedholtom i njihovo dvoje djece živi u stanu u kopenhaškoj četvrti Hellerup.
Fotografije Line Klein i članak o interijeru koji vam danas pokazujem izašli su u kolovoškom broju danskog izdanja Elle Decorationa 2016. godine.

Novi stan donio je neke nove izazove, a glavni razlog selidbe kako je Line tada rekla bio je proširenje obitelji. Najveća prednost prostora od 100 kvadratnih metara je da svi imaju dovoljno prostora, no sveukupno sedam soba bile su izazov za dizajnerske intervencije.

Dnevna soba je srce stana, iz nje postoji pristup svim prostorijama stana što ujedno znači i puno vrata. Veliki je izazov urediti dnevni boravak s prostorom za objedovanje te kaučem za večernja druženja, a da ne prekrijete neki od otvora vrata.

Nije joj žao uložiti u stvari koji joj se sviđaju, pa tako danas može reći da zaista voli svaki pojedini predmet koji posjeduje jer je pažljivo odabran.
Fotografije Lineina doma možete pogledati u nastavku.

 

 

 

Line Dahy Ernst home

photography | Line Klein

for Elle Decoration DK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *