BRIGHTON TOWNHOUSE by BIASOL

posted in: INTERIOR DESIGN

Biasol je studio za dizajn temeljen na strasti i integritetu i specijaliziran za interijere, arhitekturu, produkt dizajn i brendiranje.
Jean-Pierre Biasol osnovao je studio 2012. godine, nalaze se u Melbourneu, no djeluju internacionalno.

Danas sam vam odlučio pokazati njihov projekt gradske kuće u Brightonu čiji je interijer otvorenog tlocrta i vrlo praktičan za održavanje čestih kućnih proslava, ali i za ugodan svakodnevan život samih vlasnika.

Prostor je veoma izbalansiran – nisu korištene boje, no zato su istaknute teksture.
Osnovna paleta (ne)boja daje prostora samim vlasnicima da se poigraju detaljima i, ovisno o njihovim preferencijama, unesu boje u interijer. Od spomenutih tekstura imamo divan tepih visokog flora, a kuhinja i zona dnevnog boravka povezane su jednakim drvenim plohama reljefnih površina. Ističe se i geometrija u prostoru u kojem prevladavaju ravne linije s ponekim oblim detaljem poput zrcala s lukom pored kamina ili okruglih stolića u podnožju sofe.
Drvo i kamen nisu samo materijali u prostoru, iskorišteni su kao svojevrsni dekor čineći interijer sve samo ne dosadnim.
Taj svijetao i otvoren prostor odličan je primjer pametnog i dobrog dizajna.

Za više informacija o ovome studiju i njihovim drugim projektima posjetite njihovu web stranicu, a u nastavku vam donosim fotografije Dereka Swalwella.

 

 

 

interior design | Biasol

photography | Derek Swalwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *