ZADNJI POSJET | VILLA PELLE HEDEBY

posted in: HOME TOUR

Prije nešto više od mjesec dana proveo sam vas domom švedske dizajnerice i stilistice Pelle Hedeby. Tada je njezin dom je postao “kulisa” za snimanje kataloga jednog švedskog brenda, a jutros me pomalo iznenadila vijest da je ta ista villa na prodaju.

Sjećam se perioda još prije nekoliko godina kada sam tek saznao za nju, živjela je u stanu koji me oduševio na prvu. Divio sam se njezinoj estetici i trikovima kako manji prostor vizualno učiniti većim, a potom se preselila u kuću malo izvan Stockholma. Sav taj crno-bijeli svijet, minimalizam i sklad s prirodom, zemljani tonovi i prirodni materijali, woow.
Uvijek mi je bilo zanimljivo popratiti neke nove kadrove i novoobjavljene fotografije njezinog životnog prostora jer me zanimalo što je novo, što je promijenila, kako raste i kako se razvija kao dizajnerica i stilistica.

U nastavku vam donosim fotografije koje je objavila agencija koja nekretninu prodaje, neke ste možda već vidjeli, a neke su i meni nove.

Iskreno, jako zanima što je sljedeće. Što nam to Pella sprema i gdje se seli, uopće ne sumnjam da će biti fantastično kao i do sada.
Do tada uživajte u posljednjem pogledu na ovu divnu villu.

 

 

 

 

 

styling | Pella Hedeby / IG / blog

photography | Pella Hedeby / Brian Mattocks

for Svensk Fastighetsförmedling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *