STUDIO SUNDLING-KICKÉN

posted in: INTERIOR DESIGN, PEOPLE

Još od kad je blog pušten u javnost prije dvije godine, u jednom od prvih napisanih postova uveo sam vas u dom švedske dizajnerice Elin Kickén, suosnivačice studija Sundling-Kickén koja je s kolegicom Evalottom Sundling studio osnovala prije nekoliko godina.

Ovaj skladan dizajnerski duo iza sebe ima brojne projekte o kojima sam pisao, pokrenule su i online radio emisiju “Design talk” u kojoj pretresaju aktualne teme i trendove iz svijeta dizajna, vlastite projekte, planove za budućnost itd, a surađuju i s istaknutim imenima švedskog i Europskog dizajna.

Prije nekoliko dana objavljene su fotografije njihovog Göteborškog studija čiji dizajn prikazuje istinski suvremeni skandinavski dizajn, svu ogoljenost, monokromatsku paletu (ne)boja i minimalizam upotpunjen teksturama i interesantnim detaljima, a također se odražava i u njihovim dosadašnjim projektima.
Njihov dizajnerski i stilistički izričaj ima posebnu estetiku koju možemo prepoznati u moru šarolikih projekata i to je ono što ih čini posebnima.
U nastavku posta slijede inspirativne fotografije Kristofera Johnssona.

 

 

 

 

styling | Sundling Kickén / IG

photography | Kristofer Johnsson / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *