ŠARMANTNA KOLIBA NA SJEVEROISTOKU DANSKE

posted in: INTERIOR DESIGN

Početak tjedna započinjem jednim divnim priobalnim interijerom.
Kada bi me pitali kako zamišljam idealan prostor u kojemu bih proveo ljeto, pokazao bih vam fotografije ovog interijera. Svijetao prostor ispunjen je detaljima koji stvaraju predivnu kompoziciju, a pri tome ne zagušuju prostor, uz obilje prirodnih materijala kao što su drvo – u nekoliko boja, ratan, kamen, krzno…
Vintage komadi namještaja kombinirani s onim dizajnerskim i potpuno suvremenim stvaraju patchwork dobrog ukusa.

Koliba koju vam danas predstavljam nalazi se na sjeveroistoku Danske u pitoresknom seocetu pod nazivom Hornbæk i rodna je kuća danske stilistice interijera, grafičke dizajnerice i blogerice Pernille Grønkjær Taatø. Njezin blog Nordisk Rum broji pratitelje iz cijeloga svijeta jer kako kaže, njezina strast je jednostavan skandinavski život i to se očituje u estetici koju možemo vidjeti na svakoj fotografiji projekta koji je radila.

Za cijelu priču sam zapravo saznao preko bloga My Scandinavian Home jer je interijer kolibe bio “kulisa” za snimanje promotivnih fotografija u suradnji blogerice Niki Brantmark i danskog brenda Skandinavisk za njihovu kolekciju HAV. O cijeloj toj suradnji možete pročitati u tekstu koji je Brantmark napisala na svom blogu.
U nastavku slijede fotografije, uživajte!

 

 

 

interior | Pernille Grønkjær Taatø

photography | Niki Brantmark from My Scandinavian Home / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *