PREDIVAN STAN IZ SUSJEDSTVA

posted in: INTERIOR DESIGN

Gledajući fotografije koje vam danas donosim, možda ste se zapitali gdje se nalazi ova divota od stana i otkrit ću vam tajnu – bliže nego što ste mislili!
Nije ni Milano, ni Barcelona, ni Pariz, radi se o susjedstvu, o prijestolnici Srbije.
Projekt je to iz 2019. godine super uspješnog Beogradskog studia Autori osnovanog prije nešto više od deset godina, a kojeg čine Dijana Novaković, Maja Trbović, Aleksandra Nikitin  i Dušan Nenadović.
Rad samog studija usmjeren je na projekte arhitekture te dizajna interijera i namještaja.

Moram priznati da već dugo godina pratim i cijenim njihov rad, a kupili su me projektom jednog od najpoznatijih i najuspješnijih coworking mjesta na našim prostorima – Mokrin Houseom. Ako nekim čudim još niste čuli za Mokrin, svakako bacite oko na njihov web i barem ovako virtualno prošetajte tim vrlo zanimljivim zdanjem.

Vodim vas u predivan stan od 130 kvadratnih metara smješten u samom srcu Beograda u četvrti Obilićev venac.
Dozu romantike i duh nekih prošlih vremena u prostor unose zidni paneli, prirodno visoki stropovi te parket slagan u francuski vez koji je danas vrlo popularan i koji i osobno jako volim.
Cijela slika “romantike” prostora ublažena je vrlo neutralnim koloritom i komadima namještaja vrlo minimalističkih i jednostavnih formi i oblika među kojima možemo prepoznati rasvjetna tijela londonskog dizajnera Tima Rundlea za Menu, mramorni stolić istog brenda, upečatljivu sofu u plavoj boji za koju dizajn potpisuje Didier Gomez za Ligne roset, Masculo blagovaonske stolice danskog brenda Gubi ili vrlo popularne cvjetnjake Hourglass iz Ferm Livinga.

Više riječi bilo bi suvišno stoga, prepuštam vas galeriji fotografija Relje Ivanića, uživajte!

 

 

 

 

interior design | Studio AUTORI / IG

photography | Relja Ivanić / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *