NJEŽNA SIVO-BEŽ KOMBINACIJA BOJA

posted in: INTERIOR DESIGN

Nakon nedavnog jakog potresa koji je pogodio moj grad i u kojemu su dosta oštećene starije zgrade, slušajući onako sa strane, ljudi žele odseliti iz centra grada i gradske vreve u nešto mirnije i manje stresno okruženje.
Užasno je sve što se desilo i suosjećam sa svima, i sam živim u centru grada na petom katu zgrade koja se doista protresla. Sreća u nesreći je da je građena u 50-ima, pa je relativno dobro i prošla u svemu ovom kaosu.
Ono što sam zapravo želio reći je da bez obzira na sve, jako volim centar i za sada ga zaista ne bih mijenjao ni za što, tu se osjećam doma i velika neostvarena želja mi je živjeti u stanu s početka 20-og stoljeća.
Visoki stropovi, veliki prozori, zidni paneli i stropne štukature imaju svoju čar i kada budem selio u veći stan, o čemu razmišljam već neko vrijeme, svakako ću gledati svaki detalj.
Jako volim minimalističke interijere i strogu jednostavnost, ali ovome teško mogu odoljeti.

Donosim vam fotografije stana koji u mnogočemu zadovoljava te kriterije, nadam se da će vam se svidjeti i možda vas inspirirati za neku ljetnu promjenu u vašem životnom prostoru.

Stan se prodaje preko agencije Alvhem na čijoj stranici možete vidjeti više fotografija i nalazi se u Göteborgu.

 

 

 

styling | Studio Cuvier / IG and Linda Staaw

photography | Henrik Linden

for Alvhem / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *