MJESTO ZA ŽIVOT: LOVISA HÄGER

posted in: HOME TOUR

Prošlo je već gotovo tri godine od kako smo zavirili u dom švedske stilistice i blogerice Lovise Häger i s godinama su se neke stvari promijenile.
Naime, Lovisa je u međuvremenu prodala stan koji sam vam pokazao te uselila u novi.
Nedavno su baš izašle fotografije ovog novog i s veseljem ih dijelim s vama.

Stan se na tržištu pojavio u vrlo lošem stanju – linoleumski podovi i oronule tapete trebalo je u potpunosti ukloniti, ali potencijal je bio tu. Odabrao ga je njezin partner, a ona mu je odlučila vjerovati, i tako su krenuli radovi.
Lovisa je izradila moodboard koji je bio vrlo klasičan, ali s daškom suvremenog.

Moram vam priznati da jako volim njezinu estetiku, uvijek se bazira na klasičnim i vintage komadima i na njima gradi cijelu priču oko dizajna, a rezultat je uvijek zapanjujuć.

Osim vintage predmeta i namještaja koje redovito kupuje na aukcijama i na buvljacima, u svojim projektima nastoji koristiti što više prirodnih materijala.
Ako bolje promotrite fotografije stana, primijetit ćete i savršen balans između organskih i vrlo geometrijskih oblika.
Naglasak uvijek stavlja na teksture i vrlo vješto izbjegava boje, a bež – smeđa paleta koju je koristila čini ovaj prostor toplim domom.

Ako sam vas zainteresirao, popratite i njezin blog na kojemu često objavljuje interijere koji ju inspiriraju, diy projekte i male trikove za uređenje koje i sama koristi.

 

 

 

 

styling | Lovisa Häger / IG

photography |

for Residence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *