MINIMALIZAM U SVAKOM SMISLU

posted in: DESIGN, INTERIOR DESIGN

Danima nailazim na slike ovoga interijera i moram priznati, baš me mami. Uhvatio sam malo više vremena i istražio o čemu se to ovdje radi, Dizajn potpisuje Ukrainska dizajnerica interijera Natalie Dubrovska, a za slike je zaslužan  Dubrovska studio. Nisam siguran postoji li ovaj stan uistinu jer mi se čini da su slike vrhunski 3D renderi, ali svakako je vrijedan pažnje.

Moderan apartman od 150 kvadratnih metara smješten je u Copenhagenu i siguran sam, san je mogih minimalista.Unutrašnjost je vrlo jednostavna, nema ukrašavanja ali zato su vrlo pažljivo birani detalji, s naglaskom na materijale i teksturu. Sve u ovome prostoru usmjereno je kvaliteti, a ne količini.
Polirani beton, terazzo umivaonici, mjedene slavine, prekrasna sjenila na prozorima uzorka španjolske trske, umirujuća prigušena paleta boja daje prirodan izgled i osjećaj mirnoće i spokoja.
Posebno se ističu dvije fotelje zagasito crvene boje, papirnate visilice Formakami lamps koje potpisuje Jaime Hayon za &Traditions , te također Mezcla stolić studia Hayon.

 

Photography/renderings I Dubrovska Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *