MALA KUHINJA – VELIKA INSPIRACIJA

posted in: INTERIOR DESIGN

Pametno osmišljena i dizajnirana kuhinja može uštedjeti dosta prostora, a uz to što je funkcionalna treba biti i oku ugodna.

Donosim vam primjer upravo takve kuhinje L oblika čiji dizajn savršeno odgovara romantičnim dušama, ali i svim ljubiteljima jednostavnosti i skandinavske estetike.
Pošto se radi o dosta malenom prostoru u koji je ukomponiran i blagovaonski dio, kuhinja u svom dizajnu nema gornje elemente na koje smo navikli u klasičnim prikazima kuhinja.
Prazni zidovi s tek policom na koju možemo odložiti predmete koje svakodnevno koristimo poput najdražih šalica, čaša ili začinske biljke čest su prizor minimalističke estetike, a visoki elementi koje možemo primijetiti u kutu skrivaju hladnjak i nadomjestak su prostora za izostavljene zidne elemente.

Kombinacija prirodnog kamena na radnim plohama i svjetlijih tonova fronti i korpusa, vrlo su česta pojava u skandinavskim interijerima, a sve češće i na našim prostorima.

Ako ste u fazi renovacije ili ju planirate u dogledno vrijeme, svakako škicnite fotografije u nastavku posta, vrlo su inspirativne.

 

 

 

 

photography | Anders Bergstedt / IG

for Entrance Fastighetsmäkleri / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *