LUKSUZ I ELEGANCIJA MINIMALISTIČKIH KUHINJA

posted in: FURNITURE, PRODUCT DESIGN

Da minimalističke kuhinje mogu zračiti luksuzom i elegancijom i pri tome ne biti hladne i izgledati samo kao ukras odlično pokazuje švedski brend kuhinja Kitchen by Paul.
Oni s vrlo promišljenim odabirom materijala i svojim minimalističkim dizajnom stvaraju zaista impresivne prostore.

Sam brend nastao je prije dvije godine kada se arhitekt Paul Badran odlučio posvetiti unutarnjem uređenju. Dizajn interijera, kao i dizajn općenito, Paulu dolazi prirodno, radi profesije.

Za svoje projekte biraju materijale poput potamnjenog drva hrasta i mramora Breccia Vagli, Dekton Arga ili Nero Marquina koji pridonose dojmu luksuza, a velika se pažnja posvećuje i detaljima koji najčešće dolaze u boji mjedi i starog zlata.
Dizajnu se pristupa individualno jer svaki prostor, kao i sam klijent, diktiraju konačni izgled kuhinje.
Fronte ormarića ponekad su obične, ravne, bez dodataka, ponekad su dodatno isprofilirane ukrasnim lajsnama, a opcija je i da su izrađene u staklu i dodatno osvijetljene. Mogućnosti je puno, a svaka odluka donesena je nakon komunikacije s klijentima, odnosno krajnjim korisnicima.

U nastavku vam donosim nekoliko 3D rendera kuhinja koje su izdizajnirane i koje su trenutno u nastajanju, a koji zaista vjerno prikazuju krajnji rezultat.
Svakako škicnite njihovu web stranicu i Instagram profil.

 

 

 

renders | Kitchens by Paul / IG

 

| Post je nastao u suradnji sa švedskim brendom Kitchens by Paul. Sve riječi i mišljenja su moja vlastita. |

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *