LOTTA AGATON ZA NORRLANDS TRÄ

posted in: INTERIOR DESIGN

Ako volite skandinavski dizajn, a pretpostavimo da je tako jer mala je mogućnost da biste se inače zatekli na mome blogu, siguran sam da ste u nekome trenutku popratili rad švedske dizajnerice Lotte Agaton ili ste barem čuli za nju. Na njezinom Instagram profilu nedavno su objavljene neke od fotografija koje danas možete vidjeti u ovome postu, a radi se o njezinoj suradnji sa švedskim brendom Norrlands trä.

Nekoliko kratkih crtica ću vam predstaviti ovdje, dok cijelu, vrlo inspirativnu priču o povijesti brenda možete pročitati na službenim stranicama.
Specijalizirana za drvo, tvrtka Norrlands trä ima snažan osjećaj za tradiciju i nasljeđe, njegujući profesionalnost već generacijama. Iako se moderna tehnologija koristi za pojednostavljenje i pronalaženje novih rješenja, ljudska je ruka još uvijek prisutna u velikoj mjeri, a strast i poštovanje prema sirovini kao što je drvo vidljivi su u svim proizvodima, od drvenih podova do drvenih ploča koje imaju nebrojeno mnogo namjena.

Lottin studio dobio je razriješene ruke oko dizajna novoga kataloga za koji je Agaton dizajnirala vrata kuhinje koju možemo vidjeti u galeriji niže te iskoristila već spomenute drvne ploče kao zidne obloge. Velika je pobornica prirodnih materijala te nerijetko koristi drvo u svojim projektima. Posljednjih je godina, kako kaže, drvo u interijeru dobilo novi status i sve je češća slika u minimalistički uređenim prostorima.

Želim sve potaknuti da koriste drvo na nov način; zabavno je raditi s materijalima koji imaju toliko mnogo namjena

Lotta Agaton

 

 

Styling I Lotta Agaton Interiors with 3d renders by Illusive Images

Images I Norrlands trä Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *