KUĆA NA SELU

posted in: INTERIOR DESIGN

Nedavno smo počeli uređivati okućnicu vikendice koja je godinama stajala zapuštena. Plan je bio ove godine dovesti okoliš u red, a sa samom kućom pozabaviti se na godinu.
Manje-više plan smo i ostvarili.

Kuća se nalazi u malenom selu na obali rijeke Kupe i iako sam okviran plan obnove i uređenja već napravio, ostaje mi još nekoliko zimskih mjeseci za skupljanje inspiracije.

Naletio sam na jednu vrlo zanimljivu kućicu koja se nalazi na krajnjem jugozapadu Švedske u priobalnom mjestašcu Falsterbo.
Vlasnici David Carlson i Madeleine Carlson Ahnell kupili su tu stogodišnju građevinu i odlučili ju urediti po svome ukusu. Kažu kako se njihov dom razvija polako i organski.
Stvari kupuju na aukcijama i sajmovima, neke su naslijedili, a neke kupili na putovanjima. Ne slijede trendove i nisu opterećeni skupim ili dizajnerskim komadima namještaja, jednostavno žive i uživaju u vlastitom životu.

Moram priznati da su me se neki detalji u interijeru baš dojmili i zato sam ovaj projekt odlučio pokazati i vama. Što vi mislite, kako vam se sviđa?

 

 

 

styling | Emma Persson Lagerberg / IG

photography | Petra Bindel / IG

for Elle Decoration

 

2 Responses

  1. Helena

    Predivno 😍 želja mi je imati ovakav dom: svijetao, topao, sa zelenilom i staklenikom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *