MALI JESENSKI MAKEOVER

posted in: EDITORIAL, INTERIOR DESIGN

 

IKEA

Svakim danom sve više, htjeli mi to ili ne, bliži nam se jesen. Priroda se polako mijenja, mi i naše potrebe se mijenjamo. U interijerima prevladavaju tipično jesenske boje, od narančaste do zagasito smeđe i sve nijanse zemljanih, no to ne mora uvijek biti tako. Zadržimo prirodu u našim domovima teksturama i oblicima, te prirodnim materijalima, a boje prilagodimo svom ukusu.
Danas vam donosim moj odabir za mali jesenski makeover dnevnog boravka koji možete zadržati i nakon jeseni u hladnijim danima, u budžetu do 1500 kuna. Shopping lokacija, IKEA.

Znamo da je ratan davno prerastao stereotipno gledište ljetnog vanjskog namještaja i danas ga imamo u gotovo svim kombinacijama i formama namještaja unutrašnjeg prostora. Jednostavno moram izdvojiti fotelju koju je IKEA ponovno lanskirala u posebnoj kolekciji, a koju su ranije prodavali 50ih i 60ih godina prošle ere. Upotpunjena toplom dekicom ili krznenim tepihom, stvoriti će kutak za  ispijanje čaja uz neku knjigu koju već dugo čekate pročitati.

GAGNET fotelja, IKEA 499,00 kn

 

IKEA

Tepih visokog flora ili neki gusti debeli niskog, po kojemu ćemo voljeti hodati izvrsna je promjena.

Ponekad je dovoljno kupiti samo vazu, jedostavnu, u boji ili reljefnu u kojoj možemo aranžirati svoju jesen ili ju ostaviti praznu kao detalj sam za sebe, kupiti novu lampu, promjeniti ukrasne jastuke i prepustiti se atmosferi koju donosi jesen.

Nadam se da će vas ovaj post barem malo inspirirati da napravite male preinake u svome domu i uživate u vremenu pred nama.

IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *