DRVO I BJELINA

posted in: INTERIOR DESIGN

Nedavno sam čitao intervju s jednom njujorškom dizajnericom interijera i sjećam se odgovora koji je dala na pitanje zašto ne koristi boje u svojim radovima, a on je glasio otprilike ovako: odjeća mi je uvijek crna, a zidovi bijeli i to je jednostavno tako.
Fotografije interijera koji vam danas želim pokazati sjetile su me na tu izjavu koja mi se zapravo jako svidjela jer se i sam mogu poistovjetiti s njom. Ponekad bih možda izabrao i neku nijansu sive, ali zidovi su platno koje mi je najzanimljivije čisto, bijelo. I uvijek joj se vraćam.

Osobno sam studirao drvnu tehnologiju pa mi je ljubav prema drvu zapravo prirođena. Materijal toliko podatan i zanimljiv čija tekstura i prirodna boja daju detalje koji govore sami za sebe. U kombinaciji s bjelinom djeluju kao galerijski izlošci i stvaraju minimalistički pročišćen i jednostavan prostor.

Interijer koji vam danas predstavljam dio je stana koji je bio na prodaju preko agencije Bolaget Fastighetsförmedling i nalazi se na samome jugu Švedske, u Malmöu. Nadam se da će fotografije nekome od vas poslužiti kao inspiracija u uređenju vlastitog životnog ili možda čak i poslovnog prostora.

 

 

 

 

photography | Bolaget Fastighetsförmedling

instagram | Bolaget Fastighetsförmedling

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *