DNEVNI BORAVAK U NEUTRALNIM TONOVIMA

posted in: INTERIOR DESIGN

Ovaj hladniji jesensko-zimski period skloniji smo iskoristiti, pogotovo u večernjim satima, za opuštanje i druženje s bliskim nam ljudima u nekom toplijem ambijentu uz šalicu kave ili čaja, zašuškani nekom dekicom ili pokrivačem.
Većina nas nema doma kamin i ono divno pucketanja drva u vatri, ali u zamjenu, barem ovako vizualno uvijek možemo upaliti svijeće i osjećati se kao pravi Skandinavci.

Danas sam za vas odabrao fotografije dnevnog boravka u koji bih se uselio ovog trena. Nježna neutralna paleta zemljanih boja savršeno se stopila s pokućstvom od drva, debelim tepisima i taktilnim tkaninama koji ovaj prostor čine toplim i zove na opuštanje.
Ponekad je stvari dovoljno ostaviti jednostavnima da bi bile efektne, zanimljive i sofisticirane, a čini mi se da je to slučaj i s ovim interijerom.
Velika Ikeina sofa iz serije SÖDERHAMN dominira prostorom dnevnog boravka, a dodatno je upotpunjena s jastucima u smećkastim i bež tonovima koji daju potreban kontrast i razbijaju monotoniju. Moj osobni favorit su drvene fotelje za koje, na žalost, još nisam uspio otkriti gdje se mogu kupiti. Prošle godine je bilo nekih sličnih modela u Zara Home dućanu no brzo su bile rasprodane.

Styling interijera potpisuje Studio IN za agenciju Erik Olsson.
Na blogu studija možete naći zanimljivosti vezane uz sam interijer te nekoliko fotografija prostora kako je izgledao prije samog uređenja, dok na stranici agencije koja je nekretninu i prodala postoji galerija fotografija cijelog stana.

Želim vam ugodan vikend!

 

 

 

styling | Studio IN / IG

photography | Victor Falk

for Erik Olsson Fastighetsförmedling / IG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *